Sunday 5 June 2016

De voor- en nadelen van een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is vaak een model dat teruggestuurd is, omdat de vorige eigenaar niet tevreden was met het apparaat en niet omdat er iets mis was met de telefoon. Dit heeft alleen maar voordelen voor de nieuwe koper, aangezien het grootste voordeel van een refurbished apparaat de prijs is. In veel gevallen betaal je slechts een fractie van de nieuwprijs en kunnen kortingen oplopen tot wel 60%. Zo kun je met een klein budget al zo’n dure iPhone aanschaffen. Om het voordeel nog groter te maken kun je met de speciale TelefoonDiscounter kortingscode van Coupon-Code.nu tot wel €10 euro korting krijgen op een refurbished iPhone. Ervaringen met Telefoon Discounter zijn er goed op verschillende reviewwebsites. TelefoonDiscounter kortingscode De website wordt beoordeeld op klantvriendelijkheid, levertijd, prijs en kwaliteit. Met name de laatste twee punten zijn erg belangrijk in deze branche. Met een gemiddelde van 9.2 raden voorgaande klanten Telefoon Discounter aan.
Een ander voordeel is dat door middel van het renoveren van een toestel ook oudere modellen aangeboden kunnen worden. Zodra er een nieuw model verschijnt, wordt het oude model niet meer verkocht. Veel mensen raken gehecht aan hun model, en willen graag dit model weer kopen. Door middel van refurbished smartphones kan dit model weer op de markt komen. Door het kopen van een model die eerder door iemand anders is gebruikt, help je mee aan een beter milieu. Je recyclet oude producten en bent milieubewust bezig.
Aan het kopen van een gerenoveerde smartphone zit niet alleen maar voordelen. Vrijwel alle nadelen die aan een refurbished iPhone kunnen zitten worden door garanties en slimme service technieken ontkracht door TelefoonDiscounter. Zo zou een refurbished model een hoger risico hebben om stuk te kunnen gaan. Hierop reageert TelefoonDiscounter met een garantieperiode van 12 maanden, altijd recht op een leen iPhone, en benadrukt alleen originele Apple onderdelen te gebruiken. Daarnaast heb je geen idee of een eerdere fout weer terugkeert. Telefoon Discounter heeft een uitgebreid testproces die een iPhone moet doorstaan. Elke smartphone wordt op minimaal 20 punten getest, waardoor je ervan uit kunt gaan dat de telefoon volledig functioneel is. Mocht er binnen de garantieperiode problemen zijn dan kun je gebruikmaken van de technische ondersteuning of je stuurt het product terug.
Bij TelefoonDiscounter heb je standaard garantie op de volgende onderdelen: microfoon, luidspreker, moederbord, netwerk module, accu en touchscreen. Dus voor vrijwel alle fabricagefouten kunt u kosteloos uw telefoon laten repareren. Bekijk de website voor meer informatie over het retourneerproces en het retourneerformulier.  

No comments:

Post a Comment